Yüzüklerin Efendisi filmi ertelendi

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 9:30 am - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 Salı 1:42 pm

Merakla beklenen animasyon Yüzüklerin Efendisi filmi The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, son dakika alınan kararla 2024’e ertelendi.

Hollywood’da bir süredir devam eden senarist ve oyuncu grevi vizyon takvimini alt üst etmeye devam ediyor. Bu hafta sinema dünyasında en çok yankı uyandıran haberlerden bir tanesi heyecanla beklenen Dune 2’nin ertelenmesi oldu. Warner Bros. Discovery tarafından yapılan tarih değişikliklerine Dune 2 damga vurduğu için geri planda kalsa da aslında bu hafta önemli bir yapım daha ertelendi. Çünkü Warner Bros. Discovery sadece yeni Dune filmini değil, yeni Yüzüklerin Efendisi filmini de erteledi.

The Lord of the Rings

 

İlginizi çekebilir: Dune: İkinci Bölüm bekleyenlere kötü haber

Şu sıralar Yüzüklerin Efendisi tarafında dikkatler Amazon’a, Güç Yüzükleri dizisine çevrilmiş olsa da aslında bir yandan Warner Bros. Discovery de Orta Dünya’da geçen bir yapıma imza atıyor. The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim adını taşıyan bu animasyon filminin 3 Kasım’ta sinemaseverlerle buluşması bekleniyordu. Ancak Warner Bros. Discovery başta Dune 2 olmak üzere çok sayıda filminin vizyon tarihini değiştirince The War of the Rohirrim de ertelendi. Filmin yeni vizyon tarihi ise 15 Mart 2024’e olarak açıklandı.

Adından da anlaşılacağı üzere Rohirrim’e, yani Theoden ve Eowyn gibi karakterler aracılığıyla tanıdığımız at efendilerinin medeniyetine odaklanan Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, izleyicileri orijinal üçlemenin yaklaşık iki yüz yıl öncesine götürecek. Film, efsanevi savaşçı Helm Hammerhand’in önderlik ettiği Rohirrim’in ezici bir saldırıya karşı nasıl direndiğini anlatacak.

Samsung Galaxy S23 FE hakkında yeni detaylar ortaya çıktı