Yunanistan’da sel mağduruna belediye başkanından tokat!

Yayın tarihi: 1 Ekim 2023 Pazar 4:49 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2023 Pazar 4:49 pm

Yunanistan’ın Volos kentinin Belediye Başkanı Ahileas Beos, selde mağdur olan ve gerekli önlemlerin alınmadığını belirterek yaşadığı durumu protesto eden yerel halk sakinine tokat attı.

Sel felaketi yaşanan Yunanistan’ın Volos kentinin Belediye Başkanı Ahileas Beos, gerekli önlemlerin alınmadığını belirterek kendisini protesto eden yerel halk sakini ile tartıştı. Beos, sel mağduru olduğu belirtilen kişiye tokat attı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, belediye başkanı dönüp kafasına vurmadan önce eylemcinin “Sana oy veren elim kesilsin” diye bağırdığı duyuldu.

Gazete Duvar’ın haberine göre; Beos, olayın sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından yaptığı açıklamada, “Verdiğim tepki, bir ay boyunca uykusuz kalmamın sonucudur” dedi.

NE OLMUŞTU?

28 Eylül’de yaşanan sel felaketi, Tesalya bölgesini etkileyerek özellikle Volos, Pilio, Larisa ve Farsala gibi yerleşim yerlerinde ciddi hasarlara yol açmıştı. Birçok ev, iş yeri, tarım arazisi ve yol sular altında kalarak zarar görmüş, heyelanlar nedeniyle birçok yol da trafiğe kapatılmıştı. Yoğun yağış nedeniyle Volos’un büyük bir kısmına elektrik verilememişti.

Yunanistan’da sel felaketinde can kaybı 16’ya yükseldi