YRP İstanbul Adayı Altınöz’den seçim aracına silahlı saldırıya ilişkin açıklama

Yayın tarihi: 10 Mart 2024 Pazar 1:33 pm - Güncelleme: 10 Mart 2024 Pazar 1:33 pm

Yeniden Refah Partisi (YRP) İBB Adayı Mehmet Altınöz, seçim aracına düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, “Partimizin güçlenmesi, yükselmesi, özellikle de yerel seçimlerde sahada görmüş olduğumuz hava bazılarını rahatsız etti” dedi.

YRP Arnavutköy Belediye Başkanı Adayı Abdürrezzak İlbeyi’nin seçim aracına dün akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Araçta bulunan şoför Levent Selçuk saldırıyı yara almadan atlattı.

Saldırıdan sonra bir açıklama yapan YRP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Valisi Davut Gül’e seslendi, saldırganların derhal bulunmasını istedi. “Saldırı nereden gelirse gelsin sahada olmaya devam edeceğiz” diyen Altınöz şunları söyledi:

“HODRİ MEYDAN”

“Saldırı gücümüzü kıramaz, çalışmalarımızı sekteye uğratamaz… Partimizin güçlenmesi, yükselmesi özellikle de yerel seçimlerde sahada görmüş olduğumuz hava bazılarını rahatsız etti. Kim rahatsız olursa olsun davamızdan geri dönmeyeceğiz. Çalışma azmimizi artırarak 31 Mart’ta Yeniden Refah oylarını sandıklarda patlatacağız inşallah”

Altınöz sosyal medya hesabından da şu paylaşımı yaptı:

“Saldırılara haksızlıklara, baskılara boyun eğmeyen bir davanın temsilcileriyiz. Milli Görüş’ün şanlı tarihinde hiçbir zaman vazgeçmeyen ve hiçbir zaman yorulmayan bir teşkilata sahibiz. Bunun temeli cesaretten, yiğitlikten, gayretten ve inançtan oluşmaktadır. Bu bizim ruh kökümüz ve kimliğimizin ifadesidir Diyoruz ki; ‘Korkar mı Nemrudun ateşinden İbrahim olursa insan, Hodri meydan, hodri meydan, hodri meydan!”‘

Yeniden Refah Partisi’nin seçim aracına silahlı saldırı

Kaynak: TELE1