Yol verme tartışması yaşadığı sürücünün iş yerini kurşunladı

Yayın tarihi: 9 Haziran 2022 Perşembe 11:22 am - Güncelleme: 9 Haziran 2022 Perşembe 11:22 am

İstanbul’da Furkan D. isimli kişi yol tartışmasına girdikten sonra takip ettiği sürücüyü darp etti. Daha sonra darp ettiği kişinin iş yerine giden Furkan D., pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul Başakşehir’de 19 Mayıs günü meydana gelen olayda iddiaya göre, Furkan D., Süzer Bulvarı üzerinde otomobiliyle giderken, bir markete ait hafif ticari aracın sürücüsü ile yol verme tartışmasına girdi.

Tartışma sonrası ismi öğrenilemeyen hafif ticari araç sürücüsü yoluna devam ederek çalıştığı marketin deposuna gitti. Furkan D. ise tartışma yaşadığı sürücüyü gittiği iş yerine kadar takip etmesinin ardından darp ederek olay yerinden uzaklaştı.

TEKRAR GELİP POMPALI TÜFEKLE KURŞUN YAĞDIRDI

Otomobil sürücüsü Furkan D., 10 dakika sonra tekrar marketin deposunun otoparkına gelerek, pompalı tüfekle market çalışanlarına doğru 9 el ateş açtı. Açılan ateş sonucu şans eseri kimse yara almazken, şüpheliler geldikleri otomobile binerek hızla olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine Furkan D. ve arkadaşlarını yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri mobese görüntülerinden saldırganları tespit etti ve  olaya karıştıkları belirlenen Akif Ç., Yunus Emre Ö. ve Tunay K. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Yunus Emre Ö. tutuklandı. Polis ekipleri, olayda pompalı tüfeği kullanan ve daha sonra kaçan Furkan D.’ı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

‘Kahramanmaraş’ta çıplak vatandaş’ haberinin altından ne çıktı?