Yol verme kavgasında ortalık karıştı! Tartıştığı sürücüye kaldırım taşıyla saldırdı

Yayın tarihi: 22 Eylül 2023 Cuma 5:45 pm - Güncelleme: 22 Eylül 2023 Cuma 5:45 pm

Mardin’de trafikte yol verme tartışması nedeniyle çıkan tartışmada yumruklar konuştu. Kavgada taraflardan biri karşıdakilere kaldırım taşıyla saldırırken, polis memurunun müdahalesiyle taş son anda yön değiştirdi.

Mardin’de meydana gelen olayda, 34 VB 240 plakalı tanker ile 38 AAZ 880 plakalı otomobilin, isimleri öğrenilemeyen sürücüleri arasında, ‘yol verme’ tartışması sebebiyyle tartışma çıktı.

Araçlarını durdurup inen sürücülerin tartışmasına yakınlarının dahil olduğu tartışma kavgaya döndü. Cep telefonuyla kayda alınan olayda taraflar birbirine taş ve yumruklarla saldırdı. Bu sırada bir polis memuru da ayırmak için taraflara müdahale etti.

Otomobildeki bir kadın da ‘Arabada bebek var, ne yapıyorsunuz’ diyerek yanındaki erkeği sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada eline büyük taş alan kişinin, otomobil sürücüsü ile onu yatıştırmaya çalışan kadına fırlatacağı sırada, polis memuru son anda koşup adamı iterek taşın yönünü değiştirdi. Taş, gürültüyle aracın kaputuna çarptı. Bölgeye takviye polis ekipleri gelince ayrılan taraflar, emniyete giderek birbirinden şikayetçi oldu.

Maltepe’de yol verme kavgası! Bir ölü iki yaralı 30 gözaltı