Maltepe’de yol verme kavgası! Bir ölü iki yaralı 30 gözaltı

Yayın tarihi: 16 Eylül 2023 Cumartesi 1:13 am - Güncelleme: 16 Eylül 2023 Cumartesi 1:24 am

Maltepe’de motosikleti kurye yol verme yüzünden tartıştığı 3 kişiye çalıştığı pideciden aldığı bıçak ve satırla saldırdı. Saldırıda bir kişi öldü, biri ağır iki kişi yaralandı. Polis olayla ilgili 30 kişiyi gözaltına aldı, kavganın başladığı pide dükkanı ise kundaklama ihtimaline karşı boşaltılıyor.

İstanbul’un Maltepe ilçesine bağlı Zümrütevler Mahallesi’nde iddiaya göre bir pidecide çalışan motosikletli kuryeye trafikte yol verme tartıştığı üç kişi silah çekti.

Bunun üzerine olay yerinden uzaklaşıp hızla çalıştığı pideciye giden kurye, bıçak ve satır alarak 3 kişinin yanında döndü. Elindeki bıçak ve satırla tartıştığı kişilere saldırdı. Saldırıda, 3 kişiden  Kadir Gülsuyu hayatını kaybetti, Ö.G., ve E.G. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan birinini durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polis sevk edildi. Polis 30 kişiyi gözaltına aldı.

Öte yandan kundaklama ihtimaline karşı kavganın başladığı pide dükkanı polis ekiplerinin gözetiminde boşaltılıyor. Dükkan içerisindeki eşya ve malzemelerin güvenli bir yere taşınacağı öğrenilirken ekiplerin olay yerinde nöbeti sürüyor.

Kandıra’da sahilde baş, el ve ayakları olmayan kadın cesedi bulundu

İki genç kadın birbirine sarılıp 15 katlı binanın çatısından atladı!

Camide alkol paylaşımına gözaltı