Yıldız Tilbe vasiyetini açıkladı

Yayın tarihi: 17 Şubat 2023 Cuma 2:22 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2023 Cuma 2:23 pm

Şarkıcı Yıldız Tilbe, cenazesine hiçbir politikacının gelmesini istemediğini açıkladı. Herhangi bir politikacının gelmesi durumunda sevenlerinin ‘taşlayarak’ kovmasını isteyen Tilbe, “Buradan size söyleyeyim vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım” dedi. 

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter hesabından vasiyetini açıkladı. Tilbe,  cenazesinde bir tane bile politikacı istemediğini belirterek, “Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın, gitmezlerse ben kalkarım Allahı’n izniyle” dedi. Tilbe’nin paylaşımı şöyle:

“Öldüğüm zaman Cenazeme 1 tane politikacı siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın, gitmezlerse ben kalkarım Allah’ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm, hiçbirini istemiyorum. Buradan size söyleyeyim. Vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım”

“BEN ÖLECEĞİM SİZ KALACAK MISINIZ? TURP GİBİYİM”

Tilbe, paylaşımın ardından gelen yorumlara şöyle yanıt verdi:

“Hahaha ben öleceğim siz kalacak mısınız? Sırası gelen istediği yere tutunsun bakayım kalabiliyor mu? Tekrar görüşeceğiz. Üzülmeyin, Allah hayırlısını versin, şu mübarek günde. Turp gibiyim Allaha şükür”

Yıldız Tilbe’nin açıklamalarına sosyal medyada tepki yağdı! ‘Kedi köpeğin yaşamı Yıldız Tilbe’nin yaşamından önemlidir’