Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona eriyor

Yayın tarihi: 30 Nisan 2024 Salı 11:45 am - Güncelleme: 30 Nisan 2024 Salı 11:45 am

Yunanistan’dan çarpıcı bir iddia geldi. Panathinaikos’un teknik direktörü olan Fatih Terim‘in, Aris yenilgisinden sonra takım ile ilişkisi sonra ereceği belirtildi..

Sport24’ün geçtiği habere göre Fatih Terim ile Panathinaikos’un ilişkisi kesiliyor. Son Aris yenilgisi sonrası tecrübeli teknik adamla yolların ayrılacağı iddia edildi.

Haberde Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos’un AEK yenilgisinden sonra dahi Fatih Terim’le yola devam etme düşüncesinde olduğu belirtildi. Hatta ikilinin gelecek sezonun planlaması için bir araya geldiği aktarıldı. Öte yandan Aris yenilgisi ve sonrasında yaşananlar başkanın fikrini değiştirmesine sebep oldu.

Vincenzo Montella’dan Fatih Terim’e ziyaret

“ARTIK GERİ DÖNÜŞ YOK”

Alafouzos’un Fatih Terim’le büyük risk aldığı ancak deneyimli teknik adamın sonunun geldiği ve artık geri dönüşün olmadığı dile getirildi. Haberde Fatih Terim’in soyunma odasındaki herkesin güvenini kaybettiği vurgulandı.

Kulüpte bazı isimlerin 15 Mayıs’taki PAOK maçı öncesi Fatih Terim’in gönderilmesini talep ettiği ancak bunun pek mümkün görünmediği aktarıldı.

Kaynak: TELE1