Yeniden Refah adayı AKP lehine çekildi

Yayın tarihi: 29 Mart 2024 Cuma 12:53 pm - Güncelleme: 29 Mart 2024 Cuma 12:53 pm

Yeniden Refah Partisi’nin İzmir’in Bergama ilçesinden adayı olan Mutlu Metin, AKP’nin Bergama Belediye Başkan adayı Sadık Doğruer lehine adaylıktan çekildi.

Yerel seçimlere iki gün kala Yeniden Refah Partisi (YRP) Bergama Belediye Başkan adayı Mutlu Metin, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Metin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada kendisine destek veren YRP’lilerden yerel seçimler için Cumhur İttifakı Adayı Sadık Doğruer’e destek vermelerini istedi.

Metin’in açıklaması şu şekilde:

“Değerli hemşehrilerim Dün yaptığım açıklamayla ilgili bazı gruplar şahsimin para alarak adaylıktan çekildiğimi tehdit edilerek çekildiğimi olur olmaz mesnetsiz söylemler ve yazılar yazdigini gozlemlemekteyim.Bunlarla ilgili hukuki süreç başlatılacaktır. Bilinmelidir ki siyasette bu tür hamleler dönem dönem genel başkanlar düzeyinde de yapılmaktadır. Siyasette duygusallığa yer yoktur. Ülkemiz genelindede bazı ilcelerimizde ve illerimizde bu tur cekilmeler olmustur. Şahsim adina dogru gordugum karari uygulamak en dogal hakkimdir.Herkesin siyasi görüşüne saygım vardır.. Bergamamiz için siyaset yapıp bana yazı yazan arkadaslar benimde görüşüm bu yönde dır. işin enteresan kısmı ise belediye başkanı adayı olduğumda hayırlı olsun diye telefonla beni arayan 40 kişi idi adaylıktan çekildim hayırlı olsun bergama için başkanım diye arayan kişi sayısı 200 250 kişi . Biz buradayız işimizin başındayız. Herkez için 2024 yerel seçimleri hayırlı olsun diyor iyi akşamlar diliyorum.”

Yeniden Refah’tan toplu istifa iddialarına yalanlama: Mal bulmuş mağribi gibi rozet taksınlar

Kaynak: HABER MERKEZİ