Yeni yılın ilk gününde TÜGVA Filistin’e destek yürüyüşü düzenledi

Yayın tarihi: 1 Ocak 2024 Pazartesi 10:57 am - Güncelleme: 1 Ocak 2024 Pazartesi 11:05 am

Yılın ilk gününde Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA), ‘Şehitlerimize rahmet, Filistin’e destek, İsrail’e lanet’ yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe Selçuk Bayraktar, Hulusi Akar, Nureddin Nebati, Süleyman Soylu gibi isimler de  katıldı.

TÜGVA’nın düzenlediği ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşü için Galata Köprüsü’nde toplanıldı. Ayasofya, Eminönü Yeni Camii, Sultanahmet Camii ve Süleymaniye Camii önünde oluşturulan kortejler Galata Köprüsü’ne yürüdü.

Tekbirler getirilen yürüşte Filistin ve Türk bayrakları sallandı.

Yürüyüşe, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birçok milletvekili ve ilçe belediye başkanı ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

 

 

Kaynak: TELE1