Yeni doğan bebeğini poşete koyup camdan atan kadından korkunç savunma: Size ne benim çocuğum değil mi?

Yayın tarihi: 9 Kasım 2023 Perşembe 12:40 pm - Güncelleme: 9 Kasım 2023 Perşembe 12:40 pm

İstanbul’da bir kadın yeni doğan bebeğini market poşetine koyarak camdan sokağa attı. Kadın, kendisini gözaltına alan polislere “Size ne benim çocuğum değil mi?” diyerek tepki gösterdi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, evinde yeni doğum yapan kadın komşularından market poşeti isteyerek bebeğini içine koyup bulunduğu camdan sokağa attı. Çocuğunu okula götüren bir adam, sokaktan geçerken poşetten şüphelenip ağzını açtı. Poşetin içinde bebek gören adam durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme başlatırken, sağlık ekipleri de bebeği hastaneye götürdü. Bebeğin annesini arayan polis ekipleri, komşuların yeni doğum yapan kadın olduğunu söylemesi üzerine harekete geçti. Ekiplerin evine gittiği kadının kapıyı açmayarak, “Size ne benim çocuğum değil mi?” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi. İkna çalışmalarının ardından kadın evinden alınarak karakola götürüldü.

‘HAYVAN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM’

Bebeği bulan İnan Ulutekin, “İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esna da bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Bir tane abla gelip battaniyeyle sardı. Polislere haber verdik. Bebek ağlıyordu hiçbir şey üzerinde yoktu. Ambulansa koyduk gönderdik. Camdan çıkarmışlar atmışlar. Kendi çocuklarımı gözümün önüne getirdim. Gerçekten çok acıdım” diye konuştu.

Kastamonu’da Yürekleri sızlatan olay! Yeni doğan bebek çöp konteynerine atıldı