Yasak aşkı ile imam nikahı kıydığı iddia edilen Doğuş sessizliğini bozdu!

Yayın tarihi: 7 Kasım 2023 Salı 10:16 am - Güncelleme: 7 Kasım 2023 Salı 10:16 am

Bir televizyon programına çıkan Esra adındaki kadın, 9 yıldır evli olan iki çocuk babası Doğuş ile dini nikah kıyarak gizli aşk yaşadıklarını iddia ederken Doğuş konu ile ilgili sessizliğini bozdu.

Yasak aşkına imam nikahı kıydığı iddia edilen Doğuş sessizliğini bozdu. 9 yıldır Hoşkedem Hidayetkızı ile evli olan iki çocuk babası Doğuş ile ilgili geçen hafta bir programa çıkan Esra ismindeki kadın, gizli aşk yaşadıklarını hatta dini nikah kıydıklarını iddia etti. Hakkındaki iddiaların ardından şarkıcı Doğuş, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı.

Adnan Oktar örgütünden kurtulan Maya Hanbay: ‘Bana doğuştan Kedicik’ dedi

“YAYINLARIN DERHAL DURDURULMASINI TALEP EDERİZ”

Doğuş’un avukatının Instagram hesabından yayınladığı açıklama şöyle:

“Programda geçen hafta ısrarla adını geçirdiğiniz müvekkilim Doğuş hakkındaki iddiaların gerçeğe aykırı olduğunu kamuoyuna arz ederiz. Programınızda yayınlanan, müvekkilin habersizce ve izni olmaksızın çekilmiş görüntülerinin yayınlanması; hem kaydeden hem de yayınlayan açısından Türk Ceza Kanunu’nun 133. ve 34. maddeleri ile özel hayatın gizliliğini düzenleyen Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Müvekkilim Doğuş’un evlilik hayatı ise kendisine özel olup sorumlu olduğu tek kişi de sevip saydığı ve şu an güzel bir evlilik yürüttüğü, çocuklarının annesi olan hanımefendidir.

Hanımefendinin isminin zikredilmesi ve çocukların güvenliğini ihlal edecek ve psikolojisini bozacak şekilde yayın yapılması hem müvekkilimin eşinin hem de çocuklarının kişisel haklarına saldırı ve özel hayatlarının gizliliğinin ihlali niteliğindedir. Bu nedenle bu yayınların derhal durdurulmasını talep ederiz. Yukarı açıklanan hususlar sebebiyle tüm yasal işlemleri başlattığımızı, müvekkilin kişilik hakkını zedeleyen her türlü söylem ve iftiraya karşı sonuna kadar gideceğimizi kamuoyuna arz ederiz.”

Şarkıcı Doğuş hakkında yasak aşk iddiası! İmam nikahı bile kıymış

NE OLMUŞTU?

Esra adındaki kadın programda “Doğuş evliliği için ‘Anlaşamıyorum, mutlu değilim. Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum’ dedi. Çocuklarına çok düşkün bir baba. Bana ‘bu zamana kadar sen niye karşıma çıkmadın, seninle evlenirdim’ demişti. Beni gördüğünde çok etkilenmiş sonra da görüşmeye başladık ve sevgili olduk. Doğuş bana ‘karıcığım’ derdi ve birkaç kez benim evimde kaldı. Doğuş sürpriz yapıp eve hoca getirmiş ve dini nikah bile kıydık” demişti.