Yarışmada 1 milyonluk ödülü kazanan Rabia: İki bacağı olmayan Emine ablaya da protez desteğinde bulunmak istiyorum

Yayın tarihi: 13 Eylül 2023 Çarşamba 5:27 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2023 Çarşamba 5:27 pm

ATV ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster‘de son soruyu da doğru bilerek 1 milyon TL’lik ödüle ulaşan 24 yaşındaki Rabia Birsen Güvercin, “İkinci kez ameliyatımda aynı odada kaldığım Emine abla var. O da bacak ampütasyonu olmuştu. İki bacağı da yoktu. Ona da protez desteğinde bulunmak istiyorum” dedi.

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla seyirciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de 6’ncı kez 1 milyon TL değerindeki soru açıldı. Büyük ödülün sahibi olan Güvercin, yarışmaya katılma süreci, yarışma anı ve yarışma sonrası yaşadıklarını anlattı.

“Bu yarışma bir şeyleri başardığım ilk şey değildi” diyen Güvercin, kendi hayatının hikayesinde de pek çok şeyi başardığını söyledi.

Ankara’da, protez üretimi yapan Kırşehirli iş insanı Mustafa Düğer, Güvercin’in estetik protez kol masrafını ücretsiz karşılayacağını söyledi. Düğer ile iletişime geçeceğini söyleyen Güvercin, şunları kaydetti:

“Kendisine de çok teşekkür ediyorum. Sadece benim için değil. Ben sadece kameralar karşısında görünen bir insanım. Hayatımızda destek bekleyen, yardım bekleyen binlerce insan var. Sadece maddi olarak demiyorum, manevi olarak da çok destek bekleyen insan var. Bu konuda toplum olarak umarım biraz daha bilinçleniriz. Mustafa Bey de bu konuda bilinci artırmak için bir adım attı.”

Kim Milyoner Olmak İster’e ‘enflasyon’ güncellemesi! Para ağacı yenilendi