‘Yargı’nın ‘Savcı Pars’ının yeni partneri belli oldu

Yayın tarihi: 8 Kasım 2023 Çarşamba 12:47 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 12:50 pm

Yargı‘dan olaylı bir şekilde ayrılan Mehmet Yılmaz Ak, Bahardan Önce dizisiyle ekranlara dönüyor. Ak’ın dizideki partneri ise Demet Evgar olacak.

Kanal D ekranlarında en çok izlenen dizilerinden olan Yargı’da başrol oynarken sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ayrılan Mehmet Yılmaz Ak, daha sonra yapım şirketiyle sorunlar yaşamıştı. Bir süredir projelerde yer almayan Ak, Demet Evgar ile Bahardan Önce isimli diziyle ekranlara dönüyor.

Demet Evgar

Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizileri! Zirvede hangi yapım var?

KARI KOCAYI OYNAYACAKLAR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Mehmet Yılmaz Ak’ın MF Yapım’ın yeni dizisi Bahardan Önce’yle el sıkıştı. Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizinin kadın başrol oyuncusu ise Demet Evgar oldu.

Merak uyandıran diziyle anlaşma aşamasında olan Evgar ile Mehmet Yılmaz Ak’ın karı kocayı oynayacağı öğrenildi. Kore dizisi Doctor Cha’dan Show TV için uyarlanan dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Yargı dizisinden 100’üncü yıl sahnesi

SAĞLIK DURUMUNU GEREKÇE GÖSTERİP YARGI DİZİSİNDEN AYRILMIŞTI

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinden ayrılırken yaptığı açıklama sağlık durumunu gerekçe göstererek “Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonrası süreçte, zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimin her anlamda yanında olabilmek adına aldığım bu kararı, anlayışla karşılayan Ay Yapım ile ekibe teşekkür ederim. Sağlığımla alakalı uzun vadede endişe edilecek bir durum yoktur” demişti.

Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu! Kızılcık Şerbeti zirveyi bırakmıyor