Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Can Yaman ülkeyi terketti

Yayın tarihi: 18 Aralık 2019 Çarşamba 5:48 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2019 Çarşamba 6:13 pm

Geçtiğimiz günlerde “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım” sözleriyle tepki çeken Can Yaman, yanlış anlaşıldığını söyleyerek, Brezilya’ya gitti. Sosyal medyada ‘libido Can’ olarak adlandırılan Can Yaman, ocak ayında askerliğini yaptıktan sonra İtalya’da Survivor programını sunacak.

Yaptığı açıklamalardan dolayı yapımcısının da tepkisini çeken Can Yaman, ocak ayındaki askerlik görevine kadar Türkiye’ye dönmeyecek. Oyuncu, askerlik görevini tamamladıktan sonra ise İtalya’daki ‘Survivor’ yarışmasının sunuculuğunu üstlenmek için İstanbul’dan ayrılacak.

YAPIMCISI PROJEYİ ERTELEDİ

2. Sayfa programında geçen habere göre, Yaman’la ‘Can Borcu’ dizisini çekmeye hazırlanan Faruk Turgut, bu olaylardan sonra projeyi ertelemeye karar vermişti. Programda Turgut’un , “Can normalde ocak ayında askere gidecekti, Şubat’ta çekimlere başlayacaktık, dizi de Mart’ta ekranda olacaktı. Ama İspanya’daki meselede çizmeyi aştı. Bu talihsizlikti. Bitti artık, yok böyle şeyler. Diziyi Eylül’e erteledim” dediği aktarılmıştı.

“ARKA ODAYA GEÇELİM, KANITLAYAYIM” SÖZLERİYLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Bir davet üzerine gittiği İspanya’da hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Can Yaman, “Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?” diyen kadına, “Arka odaya geçelim, kanıtlayayım” cevabıyla çevirmeni bile şaşkına çevirmişti.

Can Yaman’la projesini iptal eden Pınar Deniz: Kadının ezildiği bir işin içinde olmak istemiyorum