Yapay zeka destekli telefon Meizu 20 AI tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 1:50 pm - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 Salı 1:51 pm

Yapay zeka ile sahtekarları önleyen telefon Meizu 20 AI tanıtıldı. İşte uygun fiyatlı Meizu 20 AI’ın tüm detayları…

Meizu, Meizu 20 AI akıllı telefon modelini tanıttı.

Shift Delete’den haberine göre düşük bütçeli telefon arayanlara hitap eden 20 AI, 190 dolar ve 220 dolar olmak üzere iki farklı fiyat etiketi ile satılıyor. Bunun sebebi ise cihazın RAM bellek seçenekleri. 6GB ve 8GB olmak üzere iki farklı RAM bellek seçeneği sunan 20 AI, depolama tarafında 128GB olarak tek versiyonda geliyor.

Gücünü Unisoc T765 işlemciden alan 20 AI, kasanın içerisinde 5000 mAh’lik bir pil taşıyor. Ön tarafta 6,5 inç büyüklüğünde 90Hz yenileme hızına sahip bir ekrana yer veren cihaz, bu ekranın üzerinde selfie çekimleri için 8 Megapiksellik kamerasını taşıyor. Arka tarafta ana kamera olarak 50 Megapiksellik bir sensör kullanılırken, cihaza ismini veren bir de AI sensör bulunuyor.

AI özelliği ile yapay zeka tarafından oluşturulmuş görseller sunabilen Meizu 20 AI, mesajlara AI tarafından üretilen hızlı cevaplar verebiliyor. Ya da siz mesaj yazarken AI desteği ile daha akıcı bir konuşma yapmanıza olanak sunuyor. Aynı zamanda şüpheli aramaları tespit etmek için de AI desteği sunan cihaz, kimlik avcılığına çıkmış kişileri engellemenize yardımcı oluyor.

20 Al şu anda mor ve siyah olmak üzere iki renk ve iki versiyon ile satışta bulunuyor.

 

Kaynak: Shift Delete