Yandaş yazar: Mücahit olarak yola çıktık müteahhit olduk

Yayın tarihi: 8 Nisan 2024 Pazartesi 8:48 am - Güncelleme: 8 Nisan 2024 Pazartesi 8:48 am

Seçim yenilgisinin ardından yandaş medyada da panik hali hakim. Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan bugünkü yazısında yenilginin nedenini yazdı.

İktidar yerel seçimlerde büyük bir yenilgi alarak çoğunluğu kaybetti. CHP karşısında ikinci olan AKP iktidarı faturayı kime keseceğini bilmiyor.

Seçimde bütün kadrolarını bakanlarını, yandaş medyasını sahaya süren AKP iktidarı, sebepsiz zenginleşmeyi ve israfı anlamaya başladı.

Yandaş Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan da bugünkü yazısında AKP’nin yaşadığı kan kaybını anlamaya çalıştı. Kaplan yazısının devamında da sistemi dönüştürmek istediklerini de itiraf etti.

Kaplan “Sistemi dönüştürmek için çıktık yola ama sistem tarafından dönüştürüldük sonunda! Neden peki?” başlıklı yazısında, “Mücahit olarak yola çıktık. Sonra sırasıyla evvela müteahhit olduk, ardından da her şeye müsait” görüşünü dile getirdi.

“Sistemi dönüştürmek değil, yıkmamız gerekiyordu. Putları değiştirmek değil, yıkmaya soyunmalıydık” eleştirisi yapan muhafazakâr medyanı tanınmış isimlerinden Yusuf Kaplan, “Müslümanlar, ekonomiye yön vermeyi, ekonomiyi büyütmeyi hedefleri hâline getirdikleri zaman, asla sistemi dönüştüremezler, sistem tarafından dönüştürülürler. Önce zihnin Müslümanlaştırılması lazım şart! Çağdaş hurafelerden temizlenmesi arındırılması kaçınılmaz. Çağdaş hurafelerden temizlenmesi arındırılması kaçınılmaz” ifadelerini kullandı.

Yandaş Ahmet Hakan’ın müthiş analizi! Ne dese tersi gerçekleşti

Seçim yenilgisinin ardından yandaş medyada da panik hali hakim. Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan bugünkü yazısında yenilginin nedenini yazdı.

Kaynak: Yeni Şafak