Yandaş yazar ‘boykot’ çağrısı yapmıştı! Korsan film sitelerinden Zeki Demirkubuz’a destek

Yayın tarihi: 28 Aralık 2023 Perşembe 4:29 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2023 Perşembe 4:30 pm

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan‘ın, İsrail’i protesto etmediği gerekçesiyle hedef aldığı yönetmen Zeki Demirkubuz‘un yeni filmi ‘Hayat’, 15 Aralık’ta vizyona girdi. Kılıçarslan “link atayım korsan izleyin” dedi ancak korsan film siteleri Demirkubuz’a destek verdi. Bazı siteler korsan yayın ekranına, “Zeki abimize destek için sinemada izleyin” notunu ekledi.

Yönetmen Zeki Demirkubuz’un yeni filmi ‘Hayat’, 15 Aralık’ta vizyona girdi. Yandaş Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Demirkubuz’un İsrail aleyhinde açıklama yapmadığını gerekçe göstererek ‘Hayat’ filmine yönelik ‘boykot’ çağrısı yapmıştı. Demirkubuz ise Kılıçarslan’a önce küfürlü bir yanıt verip daha sonra bu paylaşımını ‘insani bir mesele’ olduğu için kaldırmıştı.

KORSAN FİLM SİTELERİNDEN DEMİRKUBUZ’A DESTEK

Yaşanan tartışmaların ardından korsan film sitelerinden Demirkubuz’a dikkat çeken bir destek geldi. Başrollerini Miray Daner ile Burak Dakak’ın paylaştığı filmin korsan film sitelerindeki sayfasında “Şimdilik sadece sinemalarda. Zeki abimize destek için sinemalarda izleyebilirsiniz” notu yer aldı.

“YAKINDA DÜŞER ZATEN”

Demirkubuz, 29 Kasım’da Twitter üzerinden bilet fiyatlarından yakınan bir takipçisine verdiği yanıtta “Şimdi ne diyeyim Ali kardeş? O zaman Kader ve Masumiyet’e korsandan devam, ‘Hayat’ da yakında düşer zaten. Düşmezse İsmail den link istersin, ne yapayım başka?” demişti.

Filmin sinemalardaki gösterimleri sürüyor.

Zeki Demirkubuz’u hedef alan yazardan küfüre yanıt: Samimiyetle özür dilemek isterim…

Zeki Demirkubuz kimdir?

Kaynak: TELE1