Yandaş Mehmet Cengiz, Erkan Baş’ın bu sözlerine tazminat davası açtı!

Yayın tarihi: 12 Ocak 2021 Salı 9:06 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2021 Salı 9:06 pm

TİP Genel Başkanı Erkan Baş yaptığı açıklamada, Mehmet Cengiz’in kendisine 250 bin liralık tazminat davası açtığını duyurdu.

Türkiye İşçi Partisi (TİP), AKP’ye yakın iş insanı Mehmet Cengiz’in partilerinin genel başkanı Erkan Baş hakkında bir konuşması nedeniyle 250 bin liralık tazminat davası açtığını duyurdu. Erkan Baş konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Söylediklerimde hakaret veya tehdit yok, parti programına da yazdığımız hedefimizi ifade etmişim. Mahkeme onların istediği kararı verse bile bende hiç 250 bin TL olmadı ve herkes emin olsun hiç olmayacak” dedi.

Erkan Baş şunları söyledi;

“Bende hiç 250 bin TL olmadı ve herkes emin olsun hiç olmayacak” “BENDE HİÇ 250 BİN TL OLMADI VE HERKES EMİN OLSUN HİÇ OLMAYACAK”

“Bunu düşündükçe gülüyorum… 1- Adam herkesi kendi gibi sanıyor. Mahkeme onların istediği kararı verse bile bende hiç 250 bin TL olmadı ve herkes emin olsun hiç olmayacak :)) 2- Söylediklerimde hakaret veya tehdit yok, Parti programına da yazdığımız hedefimizi ifade etmişim.”

Türkiye İşçi Partisi de Twitter hesabından olayla ilgili bilgi paylaştı ve şunları yazdı;

“SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

“5’li müteahhit çetesinin yıldızı Mehmet Cengiz aşağıdaki konuşma nedeniyle Genel Başkanımız Erkan Baş’a 250 bin TL’lik tazminat davası açtı. Sözümüzün arkasındayız: İşçi iktidarı kurulduğunda, patronların alın teriyle çalışan emekçilerden gasp ettiği her şeyi ellerinden alacağız.”