Yandaş medya bu kez de CHP’li başkanın ailesini linç etti!

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2020 Pazartesi 5:16 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2020 Pazartesi 5:19 pm

Adana’da, Yüreğir Kaymakamlığı’na bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerine kimlik sorduğu için yaşanan tartışma sonucu ailesiyle gözaltına alınıp, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, partili cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “PKK” benzetmesi üzerine tutuklanmıştı. Yandaş medya bu kez de tutuklanan başkanın ailesini yaptığı haberle linç etti.

Adana’da, Vefa Sosyal Destek Grubu’nun çalışmasını engellemeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef göstermesi üzerine savcılığın itirazı üzerine tutuklanmıştı.

Kılıçdaroğlu’ndan Eren Yıldırım talimatı… CHP harekete geçiyor

Adana 2. Sulh ceza mahkemesi çıkarılan Yıldırım, savunmasında olay sırasında kendisinin darp edildiğini ve tartıştığiı kişinin kaymakam olduğunu bilmediğini söyleyerek olayın iç yüzünü açıklamıştı.

Olayın adli boyuttan siyasi boyuta sıçraması üzerine Yüreğir Kaymakamı da olayla ilgili açıklama yaptı.

Kaymakam korumasının silah çektiği CHP’li Eren Yıldırım yaşananları anlattı

YILDIRIM’IN AİLESİNİ LİNÇ ETTİLER

CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım aleyhine yazacak bir şey bulamayan yandaş Sabah gazetesi Yıldırım’ın ailesini linç etti.

Yandaş Sabah gazetesi CHP Gençlik Kolları Başkanının açıklanmasını önemsizleştirmek emniyet ve adli kolluk ellerinin altında olduğu için açıklanması yasak olan ailenin kişisel bilgilerini manşetine taşıdı. Aileyi suç makinası ilan etti.

CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım