Yan yatan aracın sürücüsü acı içinde yardım istedi!

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2022 Cuma 2:02 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2022 Cuma 2:02 pm

Zeytinburnu’nda içerisinde altı kişi bulunan otomobil, park halindeki araca çarptı. Yan yatan araçtaki sürücü sıkıştı. Sıkışması sebebiyle acı içinde çığlık atan sürücüyü, araçtan çıkan arkadaşları kurtarmaya çalışsa da son müdahaleyi sağlık görevlileri yaptı. 

Zeytinburnu ilçesine bağlı Çırpıcı Mahallesi’nde içerisinde altı kişinin olduğu öğrenilen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki hafif ticari araca çarparak yan yattı.

Kazada, otomobil sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. Kaza sırasında araçta bulunan beş kişi ise otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Beş kişi ve olay yerine gelen iki polis memuru, sürücüyü kurtarmak için yan yatan otomobili iterek düz hale getirdi. Araçta sıkışarak yaralanan sürücüye sağlık ekipleri müdahale etti. Polis, kazayla ilgili çalışma başlattı.

Trafik kazası sonrası tekme ve yumruklar havada uçuştu

O ANLAR KAYDEDİLDİ! ACI İÇİNDE BAĞIRDI

Kazanın ardından sürücünün otomobilde sıkıştığı anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilden inen 5 kişi ve polis ekipleri, yan yatan aracı iterek düz hale getiriyor. Bu esnada ise sürücünün acı içinde bağırdığı duyuluyor.  Sürücüyü önce camdan çıkarmaya çalışan arkadaşları ve polis ekipleri, daha sonra aracın kapısını açarak yaralıyı çıkarıyor.

“AYAĞI ARABANIN ALTINDA KALMIŞ”

Esnaf Bülent Kara, “Saat 02.00 sıralarında kaza oluyor. 6 kişi alkollülermiş. Kontrolü kaybedince arabanın arkasına vuruyor ve takla atıyor. Komşulardan biri görüp, bağırıyor. Komşular yetişiyor. Araba devrilince diğer arabalara zarar veriyor. Şoförün ayağı arabanın altında kalmış. O yüzden bağırıyormuş. Güvenlik geliyor, yardımcı oluyorlar kaldırıyorlar. 2 kişi yaralanmış” dedi.