Xiaomi Redmi 9 RAM takviyesi ile yeniden satışa sunuldu 

Yayın tarihi: 26 Haziran 2020 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 25 Haziran 2020 Perşembe 9:07 pm

Xiaomi‘nin alt markası olan Redmi, geçtiğimiz aylarda uygun fiyatlı telefonu ile karşımıza çıkmıştı. Xiaomi Redmi 9 olarak isimlendirilen bu model ülkemizde de satışa sunulmuştu.

Xiaomi Redmi 9 RAM takviyesi ile yeniden satışa sunuldu . Türkiye’de ve diğer Avrupa ülkelerinde 4 GB RAM opsiyonu ile satışa sunulan telefon, bugün anavatanı Çin’e özel bir sürpriz yaptı.

Redmi 9’un Çin’de artık 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama birimli sürümü satılmaya başlanacak. Gücünü sekiz çekirdekli 2.0 GHz hızında çalışan MediaTek Helio G85 yonga setinden alan telefon kamerası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Xiaomi Redmi 9

Telefonun arka bölümünde 48 Megapiksel Samsung GM1 sensör f/1.79 diyafram + 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens f/2.2 diyafram, 2 Megapiksel makro + 2 Megapiksel derinlik sensörü f/2.4 diyaframlı kamera yer alıyor. Ön tarafta ise 13 Megapiksellik kamera bulunuyor.

Türkiye’de 6 GB RAM‘li sürümünün satılacağını düşünmüyoruz. Yüksek kurlar ve vergilerden dolayı fiyatları artık uygun tutamayan Xiaomi, 6 GB RAM’li sürümü de getirip fiyatı daha fazla yükseltmek istemeyecektir.

Türkiye genelinde havaalanlarında koronavirüs test merkezleri açılıyor