WhatsApp yeni iOS bildirim özelliği ile birlikte beğeni kazanaca

Yayın tarihi: 7 Ocak 2022 Cuma 12:00 pm - Güncelleme: 6 Ocak 2022 Perşembe 9:57 pm

WhatsApp yeni iOS bildirim özelliği bugüne kadar ilk defa kullanıcılarla paylaşılıyor. Uygulama her seferinde yeni özellikler ile birlikte daha kullanışlı hale geliyor. Düzenli olarak çıkarılan yenilikler ilk etapta beta test olarak kullanıcılara sunuluyor. Bugünlerde iOS kullanıcıları için önemli bir özellik üzerinde çalışma var.

WhatsApp tarafından gerçekleştirilen bu çalışma daha çok profil resmi ile ilgili. Normalde sizi birileri aradığında veya mesaj attığında sadece numara ekranda görünüyor. Şimdi ise profil resmi ile birlikte sizi arayan veya mesaj atan kişilerin detayları ekrana yansıyacak.

WhatsApp

Anlık mesajlaşma uygulaması tarafından getirilen profil resmi bildirim özelliği ile birlikte kimlerin sizi aradığını görmek daha kolay hale gelecek. Beta kullanıcıları en son sürümde bu özelliği kullanabilecek. Fakat genel güncellemenin tam olarak ne zaman yayılacağı bilinmiyor.

 

Özellikle son dönemlerde yenilik denemeleri WhatsApp tarafından çok fazla yapılıyor. Elbette yeni güncellenen özellikler herkes için kullanımda olmayacak. Mesela bu yeni özellik en fazla işletmeler için kullanılacak. Böylece kuruluşlara arama ve mesajlaşma konusunda kolaylık sağlaması bekleniyor.

WhatsApp profilinize kimin baktığını kontrol ederken başınızı derde sokmayın

WhatsApp yeni iOS bildirim özelliği ile birlikte ayrıca iş rehberi adı verilen bir güncelleme daha geliyor. Bu yeni güncelleme sayesinde yakındaki restoran, otel ve market gibi yerler daha kolay bulunacak.