WhatsApp grubuna dayısını ekledi! Nevşin Mengü: Memleketin hacker’ı bile gerizekalı

Yayın tarihi: 28 Nisan 2022 Perşembe 2:58 pm - Güncelleme: 28 Nisan 2022 Perşembe 2:58 pm

Gazeteci Nevşin Mengü, bir hacker’ın bilgilerini çaldığı ünlülerden WhatsApp grubu kurduğunu duyurdu. Konuşmaların ekran görüntülerini paylaşan Mengü, “Memleketin hacker’ı bile gerizekalı” yorumunu yaptı.

 

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu’nun “Hackerlar yolladı” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan’a ait olduğu iddia edilen kimlik kartlarını kişisel Twitter hesabında paylaşması ve durumu yetkili mercilere bildirmesine rağmen sonuç alamadığını belirtmesi, kişisel verilerin güvenliğini yeniden gündeme getirdi.

Bu gelişmenin ardından birçok ünlü isim, söz konusu hackerların kendilerine de ulaştığını açıkladı. Yetkililere harekete geçme çağrısında bulundu.

Nevşin Mengü: Elbette ‘Komiklik olsun diye kalça çekiyorlar’ demedim

BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRDİĞİ ÜNLÜLERDEN WHATSAPP GRUBU KURDU, DAYISINI DA ALDI

Bugünse ilginç bir olay yaşandı. Bir hacker, bilgilerini ele geçirdiği ünlüleri tek bir WhatsApp grubunda topladı ve etherium vermezlerse bunları yaymakla tehdit etti.

Grubun ekran görüntüsünü paylaşan gazeteci Nevşin Mengü, “Memleketin hackerı bile gerizekalı. Bilgilerini çaldığı kişilerden Whatspp grubu kurmuş, gruba dayısını da aldı” dedi.

BERAT ALBAYRAK’IN DA BİLGİLERİ VARMIŞ

Öte yandan Mengü, hackerın kendisinde Berat Albayrak’ın da bilgileri olduğunu söylediği paylaşımında “Berat Albayrak’ın da bilgileri varmış ama ondan korkuyormuş” ifadelerini kullandı.