Wednesday zirvede yerini koruyor

Yayın tarihi: 3 Ocak 2023 Salı 7:00 am - Güncelleme: 2 Ocak 2023 Pazartesi 10:57 am

Son dönemin çok konuşulan dizisi Wednesday, yayınlanmasının üzerinden bir ay geçmesine rağmen hala Netflix’te 1 numarada yer alıyor.

Son dönemde üst üste çok konuşulan işlere imza atan Netflix, özellikle son dönemin çok konuşulan gençlik dizisi Wednesday ile büyük başarı yakaladı. The Addams Family’den tanıdığımız Wednesday Addams karakterinin gençlik yıllarına odaklanan dizi, izleyicilerden büyük ilgi gördü. İlk yayınlandığı hafta 341.23 milyon saat izlenmeye ulaşarak ilk haftasında en çok izlenen Netflix yapımı olan dizi, sonraki haftalarda da bu başarısını sürdürdü.

Wednesday

Bu sayede Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen Wednesday, yayınlanmasının üzerinden bir aydan fazla geçmiş olmasına rağmen hala zirvede yer alıyor. 23 Kasım’da yayınlanan dizi, bu hafta da Netflix Amerika’da en çok izlenen diziler listesinin ilk sırasında yer aldı.

 

Usta yönetmen Tim Burton’ın yaratıcısı olduğu Wednesday dizisi, meşhur Addams ailesinin diziyle aynı adı taşıyan ufak kızına odaklanıyor. İlk olarak 1938’de karikatür karakterleri olarak okuyucuların karşısına çıkan The Addams Family, yani Addams Ailesi, sonraki yıllarda hem dizi uyarlamasıyla hem de 90’larda çıkan filmleriyle geniş kitlelere ulaştı. The Addams Family, okuyucular ve izleyiciler üzerinde yarattığı etkiyle kendisinden sonra gelen pek çok işe ve sanatçıya ilham verdi. Dizinin yaratıcısı olan Tim Burton da bu isimlerden biri. Belki dizi de başarısını bu hayranlığa borçlu.

PlayStation Plus yeni yıla bomba gibi iki oyunla giriyor