‘Waverly Büyücüleri’ geri dönüyor: İlk bölüm konuğu Selena Gomez!

Yayın tarihi: 20 Ocak 2024 Cumartesi 4:16 pm - Güncelleme: 20 Ocak 2024 Cumartesi 4:16 pm

Disney Channel’ın sevilen dizisi ‘Waverly Büyücüleri’nin devamı çekilecek. Selena Gomez, devam dizisinin ilk bölümüne konuk olacak.

‘Waverly Büyücüleri’ (Wizards of Waverly Place) dizisinin devamı geliyor. Disney Branded Television, orijinal dizide başrolü üstlenen Selena Gomez ve dizideki kardeşi David Henrie‘nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği devam dizisi için pilot bölüm siparişi verdi.

Play Tuşu’nun aktardığı habere göre, Gomez, Alex Russo karakteriyle Disney Channel’ın pilot bölümünde konuk oyuncu olarak yer alırken, David Henrie de Justin Russo rolünü düzenli dizi oyuncusu olarak yeniden canlandıracak. Henrie’ye yeni oyuncular Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele ve Mimi Gianopulos eşlik ediyor.

Pilot bölüm, Disney Channel’ın bir başka komedi yan ürünü olan Raven’s Home’un arkasındaki yazarlar ve yürütücü yapımcılar Jed Elinoff ve Scott Thomas’tan geliyor. Bölüm, WizTech’te yaşanan gizemli bir olayın ardından yetişkin Justin Russo’nun büyücü güçlerini geride bırakarak karısı ve iki oğluyla normal bir insan hayatı yaşamayı tercih etmesiyle başlıyor. Ancak eğitime ihtiyacı olan güçlü bir genç büyücü kapısında belirdiğinde bir sürprizle karşılaşır. Ve Justin, Wizard World’ün geleceğini güvence altına almak için geçmişini kucaklamak zorundadır.

Selena Gomez, David Henrie, Jed Elinoff ve Scott Thomas’ın yanı sıra Gary Marsh ve Andy Fickman da dizinin yapımcılığını üstlendi. Dizinin yönetmenliğini Fickman üstlenecek.

Selena Gomez: Dünya bensiz daha iyi bir yer olur diye düşündüm

Kaynak: TELE1