Volkan Demirel’den deprem bölgesindeki vatandaşlara çağrı

Yayın tarihi: 21 Şubat 2023 Salı 11:35 am - Güncelleme: 21 Şubat 2023 Salı 11:35 am

Oyuncular ve ailelerini Hatay’dan İstanbul’a getirdikten sonra bölgeye dönen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Hatay’ın Defne ve Samandağ ilçeleri merkezli meydana gelen depremler sonrası bir açıklama yaptı. Demirel, ‘Lütfen binalardan uzak durun’ dedi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda büyük yıkım yaşayan Hatay, bu akşam saatlerinde bir kez daha üst üste depremlerle karşı karşıya kaldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre 20:04’te Hatay’ın Defne ilçesi merkezli 6,4 ve 20:07’de Hatay’ın Samandağ ilçesinde 5,8 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

VOLKAN DEMİREL DE HATAY’A DÖNMÜŞTÜ

Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat’ta gerçekleşen deprem felaketi sonrası sosyal medyadan bölgenin sesi olarak yardım talebinde bulunmuştu. Daha sonra Demirel, futbolcular ve ailelerinin İstanbul’a gelmesini sağladı.

Futbolcular ve ailelerinin İstanbul’a gelmelerini sağlayan Volkan Demirel, daha sonra bölgedeki destek ve yardım çalışmaları adına Hatay’a dönmüştü.