Volkan Demirel Galatasaray’ın yayın teklifini kabul etti

Yayın tarihi: 13 Şubat 2023 Pazartesi 10:34 am - Güncelleme: 13 Şubat 2023 Pazartesi 10:40 am

Kahramanmaraş merkezli depremin sembol isimlerinden biri olan Volkan Demirel, Galatasaray‘dan gelen canlı yayının teklifini kabul etti.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem sonrası yıkılan binaların ardından binlerce can kaybı yaşandı. Türkiye’nin tek yürek olduğu asrın felaketi olarak adlandırılan afet sonrasında en çok etkilenen illerden biri olan Hatay için birçok yardım çağrısı yapıldı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de yaşanan depremler sonrasında sosyal medya canlı yayınında gözyaşlarıyla yardım istedi.

Volkan Demirel’den yardım çığlığı: İnsanlar enkaz altında herkes can çekişiyor

Volkan Demirel’e Galatasaray Spor Kulübü’nden de anlamlı bir davet geldi. Galatasaray Basın Sözcüsü Rıza Morova, Volkan Demirel’i kulüp kanalında ağırlamak istediklerini dile getirdi. Morova; Futbol +’yaaptığı açıklamada, “Volkan Demirel hepimizi ağlattı. Kendisini GS TV’ye davet ettik. ‘Bağlantı yapıp duygularını anlatır mısın? Hem güzel olur. Çünkü taraftarlar seni yanlış tanıdı’ dedik” ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL KABUL ETTİ

Volkan Demirel’in kendisine gelen bu daveti kabul ettiği fakat Hatay’da yaşanan olayların bitmesinin ardından gelebileceğini söylediği ifade edildi. Volkan Demirel’in GS TV’ye çıkarak Hatay’da yaşanan durumları anlatacağı öğrenildi.

Galatasaray Volkan Demirel’i davet etti: Seni yanlış tanımışız