Volkan Demirel’den yardım çığlığı: İnsanlar enkaz altında herkes can çekişiyor

Yayın tarihi: 6 Şubat 2023 Pazartesi 11:25 am - Güncelleme: 6 Şubat 2023 Pazartesi 8:34 pm

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7’lik depremde en çok etkilenen illerden olan Hatay’da teknik direktör Volkan Demirel, çığlık çığlığa yardım istedi. Demirel, gözyaşları içinde, “İnsanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Allah rızası için yardım edin” dedi.

Türkiye, 6 Şubat sabahı felakete uyandı. Kahramanmaraş Pazarcık merkezli,  7.7 büyüklüğündeki deprem sabah 04.17’de meydana geldi, 10 ili de etkiledi. Depremde şu ana kadar bin 651 kişinin yaşamını yitirdiği 11 bin 119 kişinin de yaralandığı belirlendi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yayımladığı bir video ile yardım istedi. Enkazlarda insanların olduğu ve çıkaramadıklarını belirten Demirel, göz yaşları ile şunları dile getirdi:

“Lütfen yardım! Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Lütfen yardım. Sadece Hatay değil, çevre illerimizde de durum aynı. Ne imkanınız varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. İnsanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Allah rızası için yardım edin…”

Deneyimli teknik adam yayın sırasında gözyaşlarını tutamazken, paylaşımında ise “Yardıma muhtaç insanlar var. Neredesiniz ekipler…” ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ta 7,4’lük deprem! 284 ölü 2 bin 323 yaralı