Vivo, boylamasına katlanabilir ekranlı telefon geliştirecek

Yayın tarihi: 16 Aralık 2022 Cuma 10:00 am - Güncelleme: 15 Aralık 2022 Perşembe 12:35 pm

Katlanabilir akıllı telefon pazarı günden güne satış hacmini arttırırken, Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo da bu pazara yeni bir seri daha ilave etmek için kolları sıvadı.

Akıllı telefon teknolojisinin devamı olan ancak katlanabilir ekran yapısıyla bu işi bir adım öteye taşıyan katlanabilir akıllı telefonlar, son yılların en önemli gelişmelerinden biri. Her ne kadar bu sektör halen yoğun şekilde Samsung hakimiyetinde olsa da özellikle Çinli şirketler tarafından üretilen modeller yakın zamanda bu durumu tersine çevirebilir.

 

Geçtiğimiz aylarda önce X Fold modelini daha sonra ise X Fold Plus modelini tanıtan Vivo, şimdilerde ise yeni bir katlanabilir akıllı telefon serüvenine girişiyor. Digital Chat Station tarafından servis edilen haberlere göre Çinli teknoloji şirketi, enine katlanabilir akıllı telefonlardan sonra şimdiden boylamasına katlanabilir bir cihaz geliştiriyor ve tabi ki isim olarak da Vivo X Flip düşünülüyor.

 

Vivo

Bu henüz çok yeni bir bilgi olduğu için, şimdilik Vivo X Flip modeli hakkında pek malumat yok. Ancak aynı duyum kanalı tarafından iddia edildiğine göre, Çinli şirket bu telefonunda Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini kullanacak.

 

Eğer bu bilgi doğruysa, Vivo X Flip’i görmek için çok fazla beklememize gerek kalmayacak demektir. Çünkü şu sıralar her yerde Snapdragon 8 Gen 2 fırtınası esiyor ve Snapdragon 8+ Gen 1’in cazibesi günden güne azalıyor. Bu durumdan olumsuz etkilenmek istemeyen Vivo eğer telefonunda bu yonga setini kullanacaksa muhtemelen elini çabuk tutmak isteyecektir.

Onlyfans yayıncı sayısında patlama yaşandı!