Uzun süredir dillendirilen bir senaryo nihayet gerçeğe dönüştü

Yayın tarihi: 31 Ekim 2021 Pazar 9:30 am - Güncelleme: 30 Ekim 2021 Cumartesi 6:24 pm

Sonunda beklenen senaryo gerçekleşti! Shiba Inu, Doge Coin’i geçti! Aslında bu senaryo bir iki hafta öncesine kadar çok uzak bir ihtimal gibi duruyordu. Fakat Shiba Inu’nun başladığı ralli önemli bir kilometre taşını geride bırakmasını sağladı.

Bu coine olan muazzam ilgi sayesinde Shiba Inu Doge Coin’i geçerek en değerli ilk 10 coin arasına ismini yazdırdı.

Elon Musk’un desteklediği Doge coin’e rakip olarak geliştirilen Shiba Inu adeta ikinci baharını yaşıyor. SHIB ilk olarak Gate.io’da listelenmişti. Sonrasında Binance tarafından alınan kararla bu coin Binance.com üzerinde de listelendi. Bu listelenme ile birlikte coinin fiyatı 0.000037 ye kadar yükselmişti. Yani önemli bir rekora imza atmıştı.

 

Shiba Inu

Mayıs ayında yaşanan bu zirve sonrasında düşüş başladı. Engellenemez düşüşün arifesinde Shiba adeta kabuğuna çekildi. 0.000007 seviyelerine kadar gerileyen Shiba Inu geçtiğimiz ay tekrardan hareketlendi ve bir sıfır atarak 0.00001’e yükseldi. Bu yükselişin ardından önemli bir kilometre taşını daha geride bırakan Shiba Inu 0.00008 barajını zorlayarak Doge Coin’i geride bıraktı. Bakalım bu ralli daha ne kadar devam edecek.

Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Call of Duty: Vanguard boyutu belli oldu