Uzaktan çalışma modeline geçilmesi, tabletlere olan ihtiyacı arttırdı

Yayın tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma 12:00 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2022 Perşembe 2:28 pm

Pandemi sürecinin sonuna gelinmesine karşın tabletlere olan ilgi azalmış değil. Tabletler yok satmaya devam ediyor.

Tabletler yok satmaya devam ediyor. Bilindiği üzere pek çok ülke artık pandemi yasaklarını kaldırdı. Pandemiyle birlikte tablet sektöründe önemli bir hareketlenme yaşanmıştı. Fakat bu hareketlenme, pandemi bitse de devam ediyor. Teknoloji gündemini az çok takip edenlerin de bildiği üzere son dönemde tabletlere olan ilgi hayli azalmıştı. Tablet pazarının önemli oranda daralması sonucunda pek çok üretici bu banttaki modelleri rafa kaldırma kararı aldı.

Hali hazırda güncel ve düzenli olarak tablet üreten firmaların sayısı bir eldeki parmak sayısını geçmiyor. Lakin özellikle son döneme baktığımızda Huawei, TCL ve Apple’ın tablet tarafında önemli işlere imza attığını söyleyebiliriz.

tablet

 

Özellikle de Huawei şu aralar her telden bir tablet satışa sunuyor. Son dönemde uzaktan çalışma yüzünden artan satışları da düşünürsek Çinli üreticinin doğru bir hamle yaptığını söyleyebiliriz.

 

Pandemiyle birlikte hayatımıza giren ve hala da büyük ölçüde devam eden uzaktan çalışma tablet satışlarının da artmasına zemin hazırladı. Çünkü çalışanların maillerini takip etmesinin en ekonomik yolu tabletler.

 

Hali hazırda ortalama bir PC almak istediğinizde bile cebinizde 8000 – 9000 TL para çıkması gerekiyor. Fakat söz konusu bir tablet olduğunda 3000 TL seviyelerine de ihtiyacınızı karşılacak bir model bulabiliyorsunuz.

Örneğin 3000 TL seviyelerine maillerinizi kontrol edip, iş akışınızı sağlayabileceğiniz pek çok tablet modelinin olduğunu söyleyebiliriz. Muhtemelen uzaktan çalışma devam ettiği sürece tabletlere olan ilgi de devam edecektir.

Motorola Edge 30 özellikleri belli oldu