Üst geçide çıkıp üzerine benzin döktü! İnmeye gazeteciler ikna etti

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 8:00 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 8:00 pm

Antalya’da kardeşi Yaşar T.’nin tutukluluğunu protesto etmek için benzin bidonuyla üst geçide çıkan Hasan T.’yi gazeteciler ikna etti.

Antalya’nın Muratpaşa ilçeside bir üstgeçicin reklam tabelasını basamağına çıkarak ayaklarını sarkıtan Hasan T.’yi görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapattı ve yol üzerine şişme yatak serdi. Polisin kendisini ikna çabalarına karşılık Hasan T., belgesi olmadan ev kiralama ve kiralanan evde uyuşturucu çıkması suçları nedeniyle 10 aydır tutuklu bulunan kardeşi Yaşar T.’nin serbest bırakılmasını talep etti. Hasan T. zaman zaman elinde bulunan bidondan üzerine benzin döktü.

ANNESİ VE YENGESİ DE İKNA EDEMEDİ

Olayı haber alarak üst geçidin olduğu yere anne Bediha T. ve adı öğrenilemeyen ağabeyinin eşi de geldi. Anne Bediha T. ve yengesi Hasan T.’yi ikna etmek için uzun süre çaba harcasa da başarılı olamadı. Elinde benzin bidonu ile polis ekiplerine ve annesi Bediha T. ile yengesine zor anlar yaşatan Hasan T., yaklaşık 2 saat sonra gazetecilerin çabası sonucu protestosunu sonlandırdı. Üst geçitten inen Hasan T., polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Üst geçitten atlayan kadın otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti

Antalya’da kardeşi Yaşar T.’nin tutukluluğunu protesto etmek için benzin bidonuyla üst geçide çıkan Hasan T.’yi gazeteciler ikna etti.

 

Kaynak: DHA