Unreal Engine 5 destekli Cyberpunk 2077 demosu çok beğenildi

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2022 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 Perşembe 5:33 pm

Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılarak hazırlanan Cyberpunk 2077 demosu, oyunun bu yeni motorlar ile ne kadar iyi görünebileceğini gösteriyor.

Son yıllarda oyun dünyasında Cyberpunk 2077’den daha fazla hayal kırıklığı yaratan bir oyun yoktur herhalde. Gerek The Witcher serisini yapan CD Projekt RED tarafından hazırlanıyor olması gerek hazırlık aşamasında yayınlanan görseller ve tanıtım videoları, oyun dünyasına damga vuracak bir oyunun bizi beklediğini düşündürdü. Ancak sonunda beklenen gün gelip de oyun çıktığında, karşımıza çıkan sonuç hiç de öyle olmadı.

İlk çıktığı dönemde çok sayıda hata barındırdığı için neredeyse oynanmayacak durumda olan Cyberpunk 2077, bunun da ötesinde vadettiği pek çok şeyi de gerçekleştiremedi. Yıllar sonra gelen büyük güncelleme ile birlikte hataların büyük bölümü ortadan kaldırılmış ve oynanışta bazı geliştirmeler yapılmış olsa da yeni Cyberpunk oyun tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından biri olarak hafızalara yerleşti.

Peki CD Projekt RED mali kaygılar yüzünden acele etmeyip oyuna gerektiği kadar zaman ayırsa ve en son oyun teknolojilerini kullanarak bir Cyberpunk oyunu yapsaydı nasıl olurdu? Enfant Terrible tarafından hazırlanan demo işte bu soruya cevap veriyor.

 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve oyun severler arasında yayınlanan video, Cyberpunk 2077’nin Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılarak yapılsaydı nasıl görüneceğini gözler önüne seriyor. Ortaya çıkan sonucun CD Projekt RED tarafından oyunculara sunulandan çok daha iyi göründüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.

McLaren, Formula E yarışlarına katılacak