Ünlü model Emily Ratajkowski’nin ‘flört’ kriteri şaşırttı

Yayın tarihi: 14 Eylül 2023 Perşembe 4:28 pm - Güncelleme: 14 Eylül 2023 Perşembe 4:36 pm

Bir çocuk annesi ünlü model Emily Ratajkowski, TikTok hesabından yayınladığı videoyla yeni bir ilişkiye açık olduğunu söyledi.

2022 yılında kendisini aldattığı için Sebastian Bear-McClard’dan boşanan model Emily Ratajkowski, kendisiyle akşam yemeğine çıkmak isteyen “herkesle” çıkmaya hazır olduğunu söyledi.

“HERKESLE ÇIKMAYA KARAR VERİYOR”

TikTok’ta flört kriterlerini yayınladığı videoyu paylaşan güzel model, tekrar tekrar “Hadi yapalım” diyen bir seslendirmeyi kullandı. Videoda yer alan metinde de, “Yeni bekar olan ben, beni akşam yemeğine götürmek isteyen herkesle çıkmaya karar veriyor” ifadesi yer alıyor.

Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski’den taciz itirafı

Geçen yıl 36 yaşındaki kocası Sebastian Bear-McClard’a aldatma iddiasıyla boşanma davası açan Ratajkowski, “İyileşme sürecinin bu dönemi geçtiği için minnettarım.” cümlesini de kullandı.

Ratajkowski, dört yıl evli kaldığı Bear-McClard’ın evlilikleri sırasında kendisini defalarca aldattığını öğrenip boşanma kararı almıştı. Yeniden bekar hayatına başlayan ünlü model, Pete Davidson ve Brad Pitt gibi pek çok ünlü isimle anılmıştı.

Eşiyle özel anlarını sansürsüz paylaştı