Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski’den taciz itirafı

Yayın tarihi: 16 Eylül 2020 Çarşamba 9:41 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2020 Çarşamba 9:42 pm

İngiliz model Emily Ratajkowski, 2012 yılında fotoğrafçı Jonathan Leder tarafından tacize uğradığını açıkladı.

Son dönemin ünlü modellerinden 29 yaşındaki Emily Ratajkowski, 2012 yılında fotoğrafçı Jonathan Leder tarafından tacize uğradığını açıkladı.

Ratajkowski, New York Magazine için kaleme aldığı bir makalede, bir fotoğraf çekimi için Jonathan Leder’in Catskills’teki dağ evine gittiklerini belirtit. Ratajkowski, önce iç çamaşırıyla daha sonra da çıplak pozlar verdiğini anlattı.

Leder ve kendisinin şarap içtiğini söyleyen ünlü model, çekimin ardından kanepede fotoğrafçıyla birlikte oturduklarını ifade etti.

Üşüdüğü için üzerinde battaniye olduğunu söyleyen Ratajkowski’nin ifadeleri şöyle:

“Çok sarhoş olmuştum. Bana sürekli erkek arkadaşlarımla ilgili sorular soruyordu. Öpüştüğümüzü hatırlamıyorum ama bir anda ellerini cinsel organıma götürdüğünü hissettim. Canım çok yanmıştı ve bileğinden tutarak güçlükle elini çektim. Bir şey demeden kalktı ve merdivenlerden çıkarak gözden kayboldu”.

Fotoğrafçı ise, Ratajkowski’nin iddia ettiği tacizle ilgili ayrıntıların çocukça olduğunu öne sürdü.

Leder, “Kimden bahsettiğimizi biliyorsunuz değil mi? ‘Treats!’ dergisinde ve Robin Thicke’in videosunda çıplak olan kız bu. Onun gibi birinin kurban olabileceğine inanmak istiyor musunuz? Kariyerinin bu döneminde ilgi çekmek için böyle taktiklere başvurması utanç verici” dedi.