Ümit Özdağ’dan Melih Gökçek’e: Seni perişan ederim

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 8:44 am - Güncelleme: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 8:44 am

Ümit Özdağ kendisine “eğitilmiş biri” diyen Melih Gökçek ile sosyal medya üzerinden tartıştı, “Karşıma çıkarsan seni perişan ederim Melih…” dedi.

Göçmenlere yönelik açıklamaları ve Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisi hakkında “Özdağ eğitilmiş biri” ifadelerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Özdağ’ı hedef alan bir paylaşımda bulundu. Özdağ’ın eski konuşmalarını içeren bir videoyu paylaşan Melih Gökçek şunları yazdı:

“Ümit Özdağ eğitilmiş biri. Bunu kendi anlattığı örnekle ortaya koyuyor. Bakın algı nasıl yapılır, insanlar nasıl kandırılır, gerçek olmayan bir konu gerçekmiş gibi insanlar nasıl ikna edilir tek tek anlatıyor. Tıpkı Suriyeli göçmenler konusu gibi.”

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: Görevin bittiğinde tutuklanacaksın

‘ZAFER PARTİSİ’NE SAYGI GÖSTERMEYİ ÖĞRENECEKSİN’

Ümit Özdağ da Gökçek’in bu paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Gökçek’in paylaşımını alıntılayan Özdağ, “Doğru, Atatürk ve babam eğitti beni, Rahmetli babam Cengiz ağabeyi çok severdi. Onun hatırına sana bir şey söylemedim şimdiye değin. Bir daha suça meyilli zekan ile benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih. Söz veriyorum. Zafer Partisi’ne saygı göstermeyi öğreneceksin” ifadelerini kullandı.

Çakıcı’dan Ümit Özdağ’a: Sokak kabadayısı!