Ulaştırma Bakanı kapanan yolları ve havalimanını unuttu

Yayın tarihi: 11 Şubat 2022 Cuma 2:43 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2022 Cuma 2:43 pm

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, kar yağışı sebebiyle kapanan yolları teğet geçti. 2023 hedeflerine ilişkin konuşan Karaismailoğlu, “Türkiye, bir avuç insan için çalışanların, çıkarcıların ülkesi değil 84 milyonun Türkiye’sidir” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çevre yolu ve Akçakoca yolundaki çalışmalar için Düzce’ye gitti. Karaismailoğlu ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kar yağışı sebebiyle sorumluluğu bakanlığa ait yolların kapandığını ve İstanbul Havalimanı’ndaki krizi teğet geçen Karaismailoğlu, AKP iktidarının projelerinden bahsetti.

“BİR AVUÇ İNSAN İÇİN ÇALIŞANLARIN ÜLKESİ DEĞİL…”

Karaismailoğlu, 2023 hedeflerine değinerek, “Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümünde hedefimiz otoyol uzunluğunu 3 bin 843 kilometreye, bölünmüş yol uzunluğunu, 29 bin 516 kilometreye, köprü ve viyadük uzunluğunu 771 kilometreye, tünel uzunluğunu da 720 kilometreye çıkarmak” dedi Karaismaliloğlu, “Artık Türkiye, bir avuç insan için çalışanların, çıkarcıların ülkesi değil, 84 milyonun Türkiye’sidir” iddiasında bulundu.

İstanbul Havalimanı’nda meydana gelen tavan çökmesine ilişkin tek kelime etmeyen Karaismailoğlu, AKP iktidarının projelerini övdü. Karaismailoğlu şöyle konuştu:

“Milletimiz bugüne dek bu boş sözlere kanmadı. Bundan sonra da arzu ettikleri kargaşaya izin vermeyecektir. Bizim milletimiz ve devletimiz hep yan yana hep omuz omuzadır. Kimsenin gücü birlikteliğimizi bozmaya yetmez. AK Parti olarak 20 yıldır ülkemizin kalkınması, istihdam yaratması ve ekonomisinin büyümesi için projeler üretiyor, eser siyaseti yapıyoruz. Türkiye yerinde saysın, diye uğraşanların umutlarını boşa çıkaracağız. Türkiye 50 sene önceki gibi yönetilsin, isteyenlerin umutlarını boşa çıkaracağız. Artık Türkiye, bir avuç insan için çalışanların, çıkarcıların ülkesi değil, 84 milyonun Türkiye’sidir.

Dün nasıl içerideki mihraklara rağmen ülkemizi geliştirecek vizyon projelerini hayata geçirdiysek, yarın da yeni projeleri milletimizin hizmetine sunmaya, her daim en iyisini üretmeye devam edeceğiz. Halkımız suyu getireni de testiyi kıranı da çok iyi biliyor. İki zihniyet arasındaki farkı çok iyi görüyor. Bizim millet sevdasından, Türkiye sevdasından başka sevdamız yok. Yollarımız tıpkı akarsular gibi, gittikleri yerlere hayat katıyor. Geçtikleri bölgelerdeki, üretimi, istihdamı, ticareti, kültürü, eğitimi ve sanat yaşamını canlandırıyorlar.”