UEFA’nın ‘asker selamı’ soruşturmasına Türkiye’den ilk tepki
16 Ekim 2019 Çarşamba

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA’nın ‘asker selamı’ soruşturmasına ilişkin “Böyle bir hata yapacaklarını zannetmiyorum” dedi.
Kasapoğlu, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) Almanya ve Fransa’nın başvurusu üzerine Fransa-Türkiye maçında yaşanan gol sevinci nedeniyle soruşturma başlatmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Soruşturmanın ‘akla uymaz’ ve ‘mantıksız’ olacağını belirten Kasapoğlu, “Böyle bir hata yapacaklarını zannetmiyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncuları, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Suriye’nin kuzeyine yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla attıkları goller sonrası asker selamı vermişti.
Benzer Haberler
Mısra Öz: Bakanlığın soruşturma izni vermediği Ankara tren kazası dosyası düşürüldü
20/06/2022 8:25
Hablemitoğlu suikastı soruşturmasında 1 tutuklama
18/06/2022 10:24
Hanefi Avcı’dan ‘rütbe’ soruşturmasında savunma: Demirtaş bahane
18/06/2022 9:19
Harran Üniversitesi’nde taciz iddiasına soruşturma
17/06/2022 16:26
Hablemitoğlu suikastı soruşturmasında 4 şüpheli serbest bırakıldı
16/06/2022 8:44
La Liga, PSG ve Manchester City’i UEFA’ya şikayet etti
15/06/2022 18:16