Üç kadın müşterisini döven mekan sahibi zorbalar tutuklandı

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2024 Cumartesi 1:26 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2024 Pazar 9:26 am

Haber: Haber Merkezi

İstanbul Beyoğlu’ndaki bir eğlence mekanında üç kadını darp eden işletme sahibi iki kişi tutuklandı. Eğlence mekanı ise Beyoğlu Belediyesi zabıtaları tarafından mühürlendi.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesindeki bir eğlence mekanına gelen üç kadın yan masadaki erkek müşteriler tarafından darp edildi.

Olay anı işletmenin güvenlik kameralarına yansıdı. Söz konusu olay sosyal medyada tepki çekti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü (EGM) konuyla ilgili basın duyurusu yaptı. EGM’den yapılan açıklamaya göre, görüntülerde kadınları darp ettiği tespit edilen M.M.D. ve V.T. gözaltına alındı. Şüpheliler, “kasten yaralama” ve “cinsel taciz” suçlarından adli makamlara sevk edildi.

Mekanda zorla masaya oturtulmak istenilen kadınlar dehşeti yaşadı! Önleri kesildi, darp edildiler

Açıklama şu şekilde:

“Olayın meydana geldiği eğlence yerinde, kadın şahısların telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada, işyeri çalışanları tarafından hesap getirilerek işyerinin kapanacağı söylendiği, işyeri çalışanları ile aralarında telefonu şarj edip biraz daha beklemek için kalma yüzünden çıkan tartışma sonrasında olayın meydana geldiği, başka masadan gönderilen herhangi bir şey olmadığı şahısların beyanlarından anlaşılmıştır.

İncelemelerde; görüntülerde yer alan ve kadın şahısları darp ettiği anlaşılan şahısların M.M.D. ve V.T. oldukları tespit edilmiş, tespiti yapılan şüpheliler 02.08.2024 tarihi saat 21.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıslar hakkında yapılan incelemede çeşitli suçlardan M.M.D.’nin 13, V.T. ‘nin ise 12 suç kaydı olduğu anlaşılmıştır.
Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler 03.08.2024 tarihinde kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından adli makamlara sevk edilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur”

TUTUKLANDILAR

Birinin 13, diğerinin 12 suç kaydı olduğu ortaya çıkan 2 şüpheli savcılıktaki işlemlerin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemede de 2 şüpheli hakkında tutuklama kararı çıktı

MÜHÜRLENDİ

İki kadının darp edildiği eğlence merkezi Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyunda gündeme gelen, içinde ruhsatsız spa da bulunan malum işletme, emniyetten gelen yazı doğrultusunda güvenlik gerekçesiyle zabıtalarımız tarafından mühürlenmiştir.

Beyoğlu, kadınların istediği saatte güvenle gezdiği, kimsenin “o saatte orada ne işin vardı” demeyeceği bir ilçe olarak kalacak.

Huzur ve güvenlik ortamının bozulmasına müsaade etmeyeceğiz, müsamaha göstermeyeceğiz.

Duyarlılık ve tepki gösteren esnafımıza, hakkından vazgeçmeyen kadınlara, suçluları yakalayarak adalete teslim eden emniyet güçlerimize ve Beyoğlu’na sahip çıkan tüm komşularımıza teşekkürler.”

Kaynak: HABER MERKEZİ