Üç büyüklerden Erkin Koray mesajları!

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 11:36 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 11:36 pm

Türkiye’nın üç büyük kulübü Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş hayatını kaybeden Erkin Koray için başsağlığı mesajları paylaştı.

Türk rock müziğinin efsanevi ismi 82 yaşındaki Erkin Koray, uzun süredir yaşadığı Kanada’nın Toronto şehrinde bugün gündüz saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Erkin Koray’dan akşam saatlerinde üzen haber geldi. Usta sanatçı hayatını kaybetti.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri, vefat eden sanatçı Erkin Koray için taziye mesajları yayımladı.

Fenerbahçe, Twitter hesabından, “Usta sanatçı Erkin Koray’ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz” paylaşımında bulundu.

Galatasaray mesajında “Türk müziğinin duayen ismi Erkin Koray’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum #ErkinKoray’a, Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş ise yaptığı paylaşımda, “Türk müziğinin efsane isimlerinden, değerli sanatçı Erkin Koray’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Erkin Koray’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Türk rock müziğinin efsanesi Erkin Koray hayatını kaybetti

Erkin Koray Türkiye’yi yasa boğdu! Siyasiler, ünlüler ve vatandaşlardan peş peşe mesajlar