Tweetini silmek zorunda kalan Erdoğan’ın kuzeni isyan etti: Ne haliniz varsa görün

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 12:18 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 5:49 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuzeni, yandaş gazeteci Cengiz Er, Prof. Ali Köse’ye destek verdiği mesajının ardından kendi mahallesi tarafından hedef alındığını duyurdu. Er, “Allah bu mahalleye de medyasına da akıl fikir versin. Ne haliniz varsa görün” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kuzeni, Gazeteci Cengiz Er, Prof. Ali Köse’ye TRT’nin 15 Temmuz özel yayınında “Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor”’ sözleri nedeniyle destek verdiği mesajının ardından kendi mahallesi tarafından hedef alındığını duyurdu.

İlahiyatçı Köse’den TRT’nin 15 Temmuz özel yayınına damga vuran konuşma!

‘NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN’

Mesajını silmek durumunda kaldığını belirten gazeteci Cengiz Er, “Prof. Ali Köse’nin TRT Haber’de FETÖ ile ilgili ses getiren sözlerine destek verdiğim için açıktan ve özelden isimlerini verdiğim gruplarca yoğun saldırıya maruz kaldım. O tweetimi kaldırdım. Allah bu mahalleye de medyasına da akıl fikir versin. Ne haliniz varsa görün” ifadelerini kullandı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, TRT’nin 15 Temmuz özel yayınında “Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor” demişti. Prof. Dr. Ali Köse, bu sözlerinin ardından tarikatlar tarafından hedef alınmıştı.

Toroslar’da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu

Akkuyu Nükleer Santrali’nde kaza… Yaralılar var