TV100’de deprem! Gürkan Hacır ve Barış Yarkadaş yollarını ayırdı

Yayın tarihi: 24 Ocak 2023 Salı 7:23 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2023 Salı 7:23 pm

SADAT reklamının ardından tepkilerin odağı haline gelen TV100’de yayın yapan Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır yollarını ayırdığını açıkladı.

Uğur Dündar’ın 14 Ocak akşamı sunduğu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu canlı yayın esnasında SADAT reklamının yayınlanmasının ardından tepkilerin odağı olan TV100’de iki istifa peş peşe geldi. Gazeteciler Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır, TV100’den ayrıldıklarını açıkladılar.

BİRBİRLERİNİ ETİKETLEYEREK DUYURDULAR

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gürkan Hacır, “Tam 3 yıldır ekranlarında yorumcu ve moderatör olarak görev yaptığım @tv100 televizyonundan kendi isteğimle ayrıldım. Kanal yönetimine gösterdikler güven ve destek için teşekkür ederim. @barisyarkadas” ifadelerini kullandı.

Aynı anda sosyal medya hesabından açıklama yapan Barış Yarkadaş da, “Yaklaşık 4 yıldır programlarına katıldığım @tv100‘den kendi isteğimle ayrıldım. Dolayısıyla tv 100’deki yazılarıma da son verdim. Kanal yönetimine de bugüne dek verdikleri destek ve gösterdikleri güven için teşekkür ederim. @gurkanhacir” mesajını paylaştı.

TV100’de Kılıçdaroğlu’na SADAT tuzağı!