Türkiye’ye İsrailli akını başladı! THY biletleri tükendi

Yayın tarihi: 9 Ekim 2023 Pazartesi 4:40 pm - Güncelleme: 9 Ekim 2023 Pazartesi 4:40 pm

Hamas’ın ‘Aksa Tufanı’ operasyonu sonrası İsrail’in Tel Aviv kentindeki Ben Gurion Havaalanı‘nda yoğunluk yaşanıyor. İsrailli vatandaşların, İstanbul ve Antalya’ya seyahat ettiği, THY’nin Tel Aviv-Antalya uçuşlarında biletlerin tükendiği öğrenildi.

Hamas’ın İsrail’e yönelik roketli saldırısının ardından bölgede gerilim arttı. Filistin’in İslami Direniş Hareketi olarak bilinen Hamas, 100’lerce sivilin ölümüne yol açarken, İsrail de saldırıya tüm askeri gücüyle karşılık vermeye devam ediyor.

İSRAİLLİ VATANDAŞLAR TÜRKİYE’YE AKIN EDİYOR

Ülkelerinde yaşanan savaştan kaçarak Antalya’ya gelen, Rus ve Ukraynalılardan sonra, Antalya şimdi de İsrailli akınına uğramaya başladı. Hamas ile devam eden savaş nedeniyle Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı’ndan kalkıp Antalya’ya gelen uçaklarda biletlerin tükendiği öğrenildi.

ANTALYA UÇUŞLARI HINCA HINÇ DOLU

Filistin’in İslami Direniş Hareketi olarak bilinen Hamas örgütünün saldırıları nedeniyle yüzlerce kişinin öldüğü, çok sayıda yaralı ve kaybın bulunduğu İsrail’de, Ben Gurion Havaalanı’nda uçuş yoğunluğunun gözlendiği bildiriliyor. Savaştan kaçanlar nedeniyle İsrail’den Antalya ve İstanbul’a kalkan THY uçaklarının da hınca hınç dolu olduğu görülüyor.

İsrail uçuşları için art arda iptal kararları