Turhan Çömez: Sağlık Bakanı Erdoğan’ın rahatsızlığı için doğru söylemiyor!

Yayın tarihi: 28 Nisan 2023 Cuma 12:40 am - Güncelleme: 28 Nisan 2023 Cuma 2:35 am

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez TELE1 ekranlarında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlanmasına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın doğru bilgi vermediğini söyledi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir televizyon programı sırasında rahatsızlanmış ve yayın yarıda kesilmek durumunda kalmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Erdoğan’ın Enfeksiyöz Gastroenterit olduğunu belirtmişti. Koca’nın açıklamalarına bir dönem Erdoğan’ın doktorluğunu da yapmış olan Turhan Çömez TELE1’de yayınlanan Açıkça programında “Sağlık Bakanı doğru söylemiyor” diyerek tepki gösterdi. Çömez Erdoğan’ın rahatsızlığının siyasi hayatını etkileyecek bir hastalık olduğunu düşünmediğini söyledi.

Erdoğan rahatsızlandı, katıldığı canlı yayına ara verildi

Çömez’in açıklamaları şöyle,

“Aldığı gıdalardan mikrop kapmış ve bağırsakları iltihaplanmış diyor Sağlık Bakanı.  Sağlık Bakanı doğru söylemiyor. Enfeksiyöz Gastroenterit olur insanlar halsizlik olur, kusma olur… Ama akut olarak kendisini belli etmez. Dolayısıyla Sağlık Bakanı doğru bilgi vermiyor. Eğer bu doğruysa Erdoğan’a açık çağrım var Saray’daki bütün hizmetçileri değiştirsin. Yemek yapan herkesi değiştirsin. Çünkü o gıdalardan alınmış kirli gıdalardır.”