Trump’ın koronavirüse yakalandığını duydu, depresyona girip yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 12 Ekim 2020 Pazartesi 6:13 pm - Güncelleme: 12 Ekim 2020 Pazartesi 6:13 pm

Koronavirüse yakalanan Amerika Birleşkik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın sıkı hayranı olan 33 yaşındaki Hintli adam, depresyona girdi ve kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’a, hayran olan  Hintli Bussa Krişna’nın pazar günü kalbi durdu ve hayatını kaybetti.

Kuzeni, B. Vivek, Trump ve eşi Melania’nın Covid-19’a yakalandığını öğrendikten sonra 33 yaşındaki Krişna’nın depresyona girdiğini, sosyal medyada gözyaşları içinde ikilinin bir an önce iyileşmesini dileyen paylaşımlar yaptığını söyledi.

B. Vivek, Krishna’nın, sabah uyandığında, banyo yapıp, bir fincan çay içtikten sonra yere yığıldığını söyleyerek şöyle devam etti:
“Trump’ın corona virüsüne yakalandığını duyduktan sonra depresyona girmişti. Fazla bir şey yemiyordu. Onu alelacele hastaneye götürdüğümüzde, doktorlar öldüğünü söylediler. Ölüm sebebi kalp durması.”

Telangana eyaletinde yaşayan Krişna’nın Trump’a olan bağlılığı, dört yıl önce onu bir sabah rüyasında görmesiyle başladı. Konne köyünün yerlisi Krişna, Trump’ın çerçeveli bir fotoğrafının önünde dua etmeye başladı.

Daha sonra, evinin duvarlarını ABD başkanının fotoğraflarıyla süsledi; hatta resimlerinin yer aldığı tişörtler giymeye başladı.

Nereye giderse gitsin, Trump’ın çerçeveli bir fotoğrafını taşıyan Krishna, geçen yıl evine 2 metre boyunda bir Trump heykeli dikti ve ismini ‘Trump tapınağı’ koydu.