TRT’de geceye damga vuran sözler! “Sonuçları hakemler belirliyor”

Yayın tarihi: 10 Ocak 2022 Pazartesi 8:38 am - Güncelleme: 10 Ocak 2022 Pazartesi 8:39 am

TRT Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer TRT’de yaptığı açıklamalarda “Maçın sonucunu hakemler belirliyor” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanan maç 2-2’lik skorla sonuçlandı. Maçta Çaykur Rizespor’un gol olan bir pozisyonunda Rizesporlu oyuncunun Beşiktaşlı oyuncuyu iterek kendine avantaj sağlayıp gol atması VAR kararıyla geçerli sayıldı. Aynı pozisyonun bir benzerinde ise geçen haftalarda oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçında “gol iptal” kararı verilmişti.

Kırmızı kart, penaltı, 4 gol! Rize’de nefes kesen maç

TRT Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer de iki pozisyonu karşılaştırarak “Maçın sonucunu hakemler belirliyor” dedi. Bünyamin Gezer, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) içerisinden çarpıcı bilgiler verdi.

12 haftadır FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık’a maç verilmediğini anımsatan Bünyamin Gezer, Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) hakem atamalarında özerk olmasına rağmen TFF Başkanı Nihat Özdemir’in imzası olmadan atama yapamadığını iddia etti. Bu sözler stüdyoda şaşkınlık yarattı.

Volkan Demirel: Penaltı değilse hocalığı bırakacağım

Öte yandan TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Başkanvekili Servet Yardımcı’ya ait şirketlerin Çaykur Rizespor’un ana sponsorları arasında yer alması hakemler ve hakem atamaları üzerindeki şüpheleri de artırdı.

Flaş iddia! Zorbay Küçük futbolcuyu tehdit etti