Flaş iddia! Zorbay Küçük futbolcuyu tehdit etti

Yayın tarihi: 24 Aralık 2021 Cuma 8:18 am - Güncelleme: 24 Aralık 2021 Cuma 8:19 am

Yeni Malatyaspor’un golcüsü Adem Büyük, Kayserispor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu…

Süper Lig’in 18. haftasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük’ten maç sonu çarpıcı açıklama geldi.

Yeni Malatyaspor’un golcüsü Adem Büyük, Kayserispor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Karşılaşmanın ardından çıkan hakem kararları, 90 dakikanın önüne geçerken Adem Büyük’ten dikkat çeken açıklamalar geldi.

Geçen haftalarda Galatasaraylı oyuncularla saha içinde tartıştığı iddia edilen hakem Zorbay Küçük ile ilgili konuşan Adem Büyük şunları söyledi:

“Kelimelerimi çok iyi seçmem gerekiyor. Bu kadarı da ayıp. Ne diyeyim ki? Keşke, içeri nasıl girdiklerini herkes görseydi. İşin içinden haklısınız deyip çıkıyor. Hakemler hakkında herkes aynı şeyi konuşuyorsa bir problem yok mudur ya?

Geçen hafta da bir tanesi geliyor burada ‘Sen alttan almazsan ben alttan almam’ diyor. Ya siz kimsiniz abi? Evet, Zorbay Küçük’ten bahsediyorum. Kendisi; beni, ‘Sen alttan almazsan ben hiç almam’ diye tehdit etti. Açık ve net.”

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynanan Başakşehir maçının hakemi Zorbay Küçük ile ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunmuştu.

İşte Terim’in o sözleri:

“Dün maçın ilk yarısında yediğimiz golün ardından oyuncularımızın maçın hakemine sınırlar içerisinde itirazını görüyoruz. Herkesten rica ediyorum. Hakemin tam o esnadaki vücut diline iyi bakmalarını rica ediyorum. Bir nefret anı. Bir kin gütme hali.

Bu esnada ağzından çıkan ‘Go Ulan’ sözü var. Bunu duyan oyuncularımız, Kerem diyor ki ‘Hocam bize neden böyle konuşuyorsunuz’ ve anında sarı kart görüyor. Dikkatini çekenler olmuştur, sadece biz değil. Birkaç dakika sonra orta sahada başka bir pozisyonda Kerem bir kez daha nedenini soruyor. Hakem tarafından azarlanıyor. Baya azarlanıyor.

Enteresan olan hakem kendinde bu haddi bulabiliyor. Devre arasında Kerem içeri giriyor ve hocalarına bu konuyu anlatıyor. Hakemin kendilerine yönelik ifadelerinden bahsediyor. İkinci yarıya çıkarken Necati Hoca, ‘Nasıl bu şekilde konuşursunuz’ diyor ve cevap alıyor. Hakem ‘Ben öyle bir şey demedim’ diyor. Daha sonra da diyor ki, ‘Benim için kendi oyuncumun beyanı esastır’. Hakem ile oyuncular arasında geçen doğal diyaloglardır. ‘Benim için oyuncumun cevabı esastır’dan sonra hakem ‘Senin oyuncun yalancı’ diye bir yanıt veriyor.

Ben veya Galatasaray’ı temsil eden herhangi bir kişi TFF’nin herhangi bir görevlisine ‘Sen yalancısın’ desek veya ‘Senin hakemin yalancı’ desek temsilciye, kaç maç ceza alırız?”

Fatih Terim’den Zorbay Küçük’e sert sözler