Trendyol sponsorluğu iptal etti Serdar Ali Çelikler ekranlardan çekildi

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 12:04 pm - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 12:09 pm

Galatasaray-Antalyaspor maçı hakemine yönelik ağır ifadeleri tepki çeken Serdar Ali Çelikler yayınlarına ara verdi. Trendyol da Vole kanalıyla işbirliğini sonlandırdı.

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler, YouTube kanalı Vole’deki programda karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar’a yönelik “Ahlaksızlık, şerefsizlik, tiyatro izliyoruz. Mustafa Savranlar, Kerem Demirbay gözünün önünde Erdoğan’ı tutup atıyor, faul bayrağı kaldıramıyorsun. O pozisyon az daha gol olacaktı. Gözünün önünde görmüyorsun bir de yalandan bakıyorsun. 3 kere sana “f… off” diyor duymuyorsun, görmüyorsun. Çünkü sen adam değilsin. Hakem değilsin adam da değilsin. Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. Karına sövseler “buyur abi akşam ben getireyim” diyeceksin. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız” dedi. Çelikler ardından kişisel Instagram hesabından “özür” diledi.

Galatasaray maçı sonrası cinsiyetçi sözler kullanan Serdar Ali Çelikler özür diledi

TRENDYOL SPONSORLUĞU ÇEKTİ

Programın sponsoru Trendyol, Çelikler’in tepki çeken sözleri sonrası Vole kanalıyla işbirliğini sonlandırdığını duyurdu. Trendyol açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sporda saygı ve centilmenlik değerlerine bağlı kalmak, Trendyol olarak işbirliklerimizin temel prensibidir. Bu çerçevede, bir dijital spor kanalında sarf edildiğine üzülerek tanık olduğumuz ifadeler, kesinlikle tasvip edilemez. İlgili kanal ile olan iş birliğimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.”

EKRANLARI BIRAKTI

Çelikler de ardından bir açıklama daha yaparak yayınlarına bir süre ara verdiğini duyurdu. Çelikler şunları söyledi: “Yaşadığım sıkıntılı birkaç günün ardından 26 Şubat günkü yayında maksadını aşan, üslubumla da örtüşmeyen ifadelerim oldu. Söz konusu yayında ve akabinde özür de diledim. Yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Lakin bir daha değerlendirdikten sonra kendi adıma yayınlara bir süre ara vermemin doğru olacağına kanaat getirdim. Vole ile de bu kararımı paylaştım. Bir süre aranızda olmayacağım. Herkes hakkını helal etsin.”

Kaynak: TELE1