Galatasaray maçı sonrası cinsiyetçi sözler kullanan Serdar Ali Çelikler özür diledi

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 10:28 am - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 11:48 am

Yorumcu olarak yer aldığı programda Galatasaray maçının yan hakemine “Karına sövseler ‘buyur abi akşam ben getireyim’ diyeceksin” sözleriyle tepki çeken Serdar Ali Çelikler özür diledi.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında konuk ettiği Bitexen Antalyaspor’u 2-1 yenen Galatasaray, liderliğini sürdürdü. Karşılaşmayı Vole YouTube kanalında yayımlanan “Son Round” programında değerlendiren Serdar Ali Çelikler, karşılaşmanın hakem ekibine tepki gösterdi. Çelikler maçının yan hakemi Mustafa Savranlar’a “Karına sövseler, buyur ağabey akşam ben getireyim diyeceksin” dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Serdar Ali Çelikler, ifadelerinin ardından özür mesajı yayınladı. Çelikler, “İnsanın hayatında kötü günler oluyor. Benim için de bugün öyle bir gündü. Yayında isim vermeden de olsa yayında isim vermeden de olsa sarfettiğim kelimeler kendime de yakıştıramadığım sözlerdi. Özür dilerim” dedi.

Serdar Ali Çelikler, hakem, Galatasaray

Daha sonra Instagram hesabından bir paylaşım daha yapan Serdar Ali Çelikler, tekrar özür dilerken bir süre yayınlara ara vereceğini duyurdu. Çelikler, “Bir süre aranızda olmayacağım” dedi.

Galatasaray maçı sonrası Fenerbahçe’den sert açıklama: Emek hırsızlığı

Kaynak: TELE1